Extra large alberto castilla u 19
UTE: Alberto scoret et vakkert mål, men det holdt ikke til avansement til Final Four i Nyon.

Ute av Youth League

Real Madrid sine unggutter klarte ikke å avansere til Final Four i Nyon da de tapte for Hoffenheim.

4-2 Tim Linsbichler (90+1')

Juvenil A: Altube - López, Pulido, Chust, García (Gutiérrez 81') - Baeza, Blanco, Moha (Delgado 60') - Alberto (Park 76'), Rodrígues, César

Onsdag kveld ettermiddag skulle det avgjøres hvem som avanserte til Final Four på Colovray Stadium i Nyon i slutten av april. Fra gårsdagens kamper var allerede Porto og Barcelona klare for semifinalen etter de beseiret henholdsvis Midtjylland og Lyon. Dagen etter skulle Chelsea ut i dyst mot Dynamo Zagreb, mens Real Madrid Juvenil A skulle møte Hoffenheim.

Det var gjestene fra Madrid som åpnet best, og avanserte inn på gjestene sin banehalvdel mest i åpningsminuttene, men vertene skulle gå opp i ledelsen tidlig. Etter et hjørnespark fra Juvenil A så kontret vertene fremover, hvor Luis Görlich la ballen tvers gjennom feltet til Max Geschwill, og unggutten satte ballen i det lengste hjørnet på første touch. Dette tente en ild hos vertene som kun tre minutter senere scoret kampens andre mål. Målscorer Max Geschwill sendte ballen inn fra siden mot Filip Stojilkovic, og angriperen headet ballen enkelt forbi Altube til 2-0. Det gikk omsider ikke lang tid før Real Madrid sine unggutter svarte, før snaut tjue minutter ut i kampen reduserte Alberto Fernández da han klemte ballen i krysset fra 16-meteren. Begge lag hadde et par skudd til før hvilen, hvor vertene var nærmest med Stojilkovic, men en god redning fra Altube holdt Juvenil A inne i kampen.

Etter hvilen bølget kampen litt frem og tilbake, hvor gjestene fra Madrid var nærmest å score mål, men det ville seg ikke. Et kvarter før full tid skulle omsider vertene øke ledelsen da Tim Linsbichler ble spilt gjennom, og skjøt ballen via en forsvarer og i en bue over Altube til 3-1. Igjen skulle omsider Real Madrid sine unggutter svare da Pedro Delgado var på rett plass til rett tid, og satte en retur i mål fem minutter før slutt, men det holdt ikke. På overtid gjorde David Otto en flott dribling som satte han alene med Altube, hvor Real Madrid sin sisteskanse reddet mesterlig, men på returen var Tim Linsbichler på plass og sikret 4-2. Dermed er Real Madrid Juvenil A ute av årets utgave av UEFA Youth League.