Extra large h presi raul 2vc4328thumb  1
GRATULASJONER: Florentino Pérez så kampen til Castilla og gratulerte spillerne etter seieren.

Castilla-referat: Mariano Luanco (H)

Castilla slo tilbake på hjemmebane og sikret sesongens første trepoenger.

Ungguttene fra Real Madrid Castilla leverte en imponerende forestilling i Rauls hjemmedebut, og vant fortjent 3-1 over nyopprykkete Mariano Luanco på Alfredo Di Stefano. Etter et skuffende uavgjortresultat i åpningskampen mot Las Rozas, valgte Raúl å justere litt på startoppstillingen til sesongens første hjemmekamp. Diego Altube var utilgjengelig grunnet førstelaget, så Javier Belman fikk sin første kamp fra start. Adrian de la Fuente var tilbake i laget med Gila i midtforsvaret, Javi Hernandez og Sergio Lopez startet på backplassene. Pedro Ruiz startet på topp og Fran Garcia fortsatte i sin nye rolle ute på vingen.

Castilla fikk en dårlig start på kampen, Sergio Lopez lagde straffe etter bare fem minutter. Marianos Alex Arias konverterte straffen i mål og ga gjestene en overraskende ledelse. Vertene dominerte etter baklengsmålet og svarte kun seks minutter etter baklengsmålet. Adrian De la Fuente stanget inn utligningen etter et frispark fra Miguel Baeza.

Ungguttene fikk mye plass bredt i banen og skapte gode sjanser gjennom hele kampen. Fran Garcia trivdes mye bedre bredt i banen enn i serieåpningen, han kombinerte godt med Baeza og skapte flere sjanser for Pedro. Sergio Lopez som tidligere i kampen hadde gitt bort en straffe, assisterte Pedro når han satt inn 2-1 til vertene. Det var flott spill fra midtbanen før de fant Lopez som deretter serverte Pedro.

Fra det vi har sett hittil, krever Raúl mye av midtbanen og forsvaret sitt, de må jobbe knallhardt for å vinne ballen tilbake. I denne kampene ble disse kravene tilfredsstilt og kontrollerte kampen fint mot Mariano mesteparten av de første 45 minuttene. Baeza spilte en svært god kamp og ble etterhvert belønnet med et mål. Overgangen startet med en vellykket takling fra midtstopper, Aila, som deretter spilte en fantastisk pasning i føttene til Baeza. Han satte ballen på mesterlig vis høyt i nærmeste stolpehjørne.

Castilla kunne ha scoret flere mål før pausen, Pedro, Baeza og Fran Garcia kom seg til gode sjanser før hvilen.

Andre omgang

Etter pause kom gjestene ut med stor energi og tvang Belman til å gjøre tre strålende redninger før Raúl satt inn friske ben som gjorde at Castilla kontrollerte kampen igjen. Blant innbytterne var Marvin Park den mest imponerende. Unggutten kom inn for Jordi, han var elektrisk fra benken og har gitt Raúl mye å tenke på før neste helgs møte med Pena Deportiva.

Alt i alt en overbevisende forestilling som vil lette mange bekymringer som åpningskampen forårsaket. Motstanderne neste helg rykket opp som ligamestere forrige sesong, noe som har gjort dem til det mest utfordrende av de nyopprykkede lagene å møte på papiret. Likevel vil Castilla være store favoritter til å ta ytterlige tre poeng.

Mål: de la Fuente, Pedro, Baeza

Målgivende: Baeza, Lopez, Aila

Banens beste: Miguel Baeza