Extra large  jm 4752 thumb
TØFFE DUELLER: Rodrygo i en av mange tøffe dueller fra helgens kamp mot Langreo.

0-0: Nok et skuffende resultat for Castilla

Det ble en tøff og utfordrende kamp i runde 4 for Castilla.

Det var en tøff test for Castilla i fjerde runde av Segunda División B som ble spilt på Estadio Alfredo Di Stéfano. Hjemmelaget var det beste laget i første omgang, men kampen endte uavgjort mot laget som ikke hadde tatt poeng før møtet mot Castilla. Sluttresultatet 0-0 er et skuffende og ikke godt nok resultat, men kampen var underholdende for publikum. Både Rauls menn og bortelaget underholdte publikumet på Alfredo Di Stéfano selv om målene uteble. Det var også gledelig å se Feuillassier på banen igjen, unggutten har kjempet seg tilbake fra en langvarig kneskade.

Castillas intensjoner var klare fra start, Baeza og Fidalgo skulle kontrollere spillet sentralt og Sergio López og Rodrygo skulle true motstanderne langs flankene. Rodrygo var truende og god fra start, forsvarerne klarte kun å stoppe han på ulovlig vis. Fra disse dødballene skapte Castilla sine første muligheter, spesielt da Jordi var nære scoring ved to anledninger i det 9 og 31 minuttet. Den unge angriperen hadde også et forsøk som ble slått i tverrliggeren av Langreo sin målvakt. Castilla var klart best de første 45 minuttene.

Ende til ende

Langreo hevet seg etter hvilen og hadde også gode muligheter til å ta ledelsen i starten av andre omgang. Castilla svarte med noen gode forsøk fra Rodrygo og unggutten ble felt innenfor motstanderens sekstenmeter. Han tok straffen selv og Dennis reddet straffen for Langreo. Raúl gjorde noen endringer i jakten på et mål, og satt inn Marvin, Fran Garcia og Feuillassier. Castilla la inn en solid sluttspurt, men fikk ikke målet sitt og måtte nøye seg med et poeng på hjemmebane.

Ungguttene ligger nå på en skuffende 11 plass i ligaen etter å ha møtt tre nyopprykkede lag og tabelljumboen. Neste kamp for Castilla er førstkommende lørdag borte mot Las Palmas 2.

Lagene:

Real Madrid Castilla: Belman, López, De la Fuente, Javi Hdez. (Fran García, 74 '), Gila, Fidalgo, Bravo, Rodrygo, Baeza (Feuillassier, 80'), Jordi (Marvin, 63 ') og Latasa.

Langreo: Dennis, Cristian, Colo, Gayoso, Leto, Mateo, Adrián, Lavsamba, Carracedo (Álvaro, 65 '), Jorge (Davo, 74') og Allyson (Marc Nierga, 46 ').